Seizoenskaart

Om te beginnen
____________

Krokante kalfszwezerik met schorseneer en groene kool € 26
Witloofsalade met druiven en blauwe kaas en ham € 19
Notenbrood toast met champignons en knolselder € 19
Sint-Jakobsvruchten met pastinaakcrème en shiitake € 24
Pompoensoep op Provençaalse wijze € 9

Van 't Land - Uit de Zee - Veggie
____________

Traditioneel grondwitloof met ham en comté kaas € 26
Runds Rib Eye met jagersaus en verse frietjes € 36
Angus Burger met witloofsalade, appel, veenbes en frietjes € 26
Stoverij van everzwijn met wortelen, rode wijn en kroketjes € 30
Zeeduivel met witloof, zeekraal en puree € 34
Pladijs met spinazie, schaaldierenjus en pompoenpuree € 30
Risotto met champignons, salie en parmezaan € 28

Om af te sluiten
____________

Selectie kazen met herfstgarnituur € 15
Crème brûlée met huisbereide sorbet € 10
Dame Blanche “Onder den Toren” € 12
Kweepeer met Griekse yoghurt en citroengras € 12